onsdag 13 augusti 2008

Camping Carlos III

Vår tredje och sista logi blev en sådan här campingstuga på Camping Carlos III i byn La Carlotta utanför Cordoba. En fyrbäddsstuga med dusch och kök. Den mest lyxiga varianten. Det fanns några mindre välutrustade alternativ.

På campingen fanns pool, restaurang, en liten affär och minigolfbana, m m. Utöver stugor fanns långtidsparkerade husvagnar, och några få campinggäster med tält, husvagnar eller husbilar. Troligen började högsäsongen veckan efter vi var där då priserna enl prislistan ökade rätt markant från den veckan.

Det var en bra stuga. Rent och snyggt. Eftersom vi hyrt den som hotellrum ingick lakan, handdukar och städning. Vi betalade 70 euro/natt, inkl frukostbuffé. Maten på restaurangen var i nivå med övrig mat vi åt under resan, d v s ätbar men ingen kulinarisk succé. Trivseln vid poolen skulle vinna på att ha en badvakt med lite mindre hävdelsebehov. Förbudet mot glas vid poolen var förmodligen ej avsett att gälla glasögon. Jag fick dock behålla mina på sedan jag övertygat honom om att det var plastglas.

Inga kommentarer: