tisdag 29 juli 2008

Torre de la Reina

Utsikt från vårt andra hotell, Jardin de la Reina, som ligger i Torre de la Reina. Ett busshotell utkastat på åkrarna norr om Sevilla. Landskapet runt Sevilla är en utpräglad jordbruksbygd med böljande fält. Vetet hade bärgats när vi var där. Vi såg även andra fält med solrosor, majs och citrusträd.

Sevilla är en stor stad vilket vi fick känna av när vi skulle ta oss hit. Runt staden går en motorväg och vi skulle ta oss från öst till norr. Detta tog 1 timme och 15 minuter eftersom vi hamnade i rusningstrafiken fredag em.

Alldeles bredvid hotellet låg den här fincan, och ett stort fält med citrusträd. På morgnarna kunde man höra gårdens hundar skälla.

Hotellet var billigt och det var inga större fel på rummet. Rummet kostade 50 euro/natt för tre personer. AC-n fungerande utmärkt, och frukosten som ingick var klart godkänd. Scrambled eggs, bacon och stekt korv kunde man ladda med. Med egen kryddning blev det riktigt välsmakande. Vi prövade även hotellets supé som kostade 12 euro/person. Det var buffet med ett hyfsat urval av rätter. En flaska vin och vatten ingick i detta pris. Det var ingen högre kulinarisk upplevelse men ändå ätbart.

Inga kommentarer: